Nationale Team Shirts

Droomt u ervan de officiële wedstrijd- en trainingstenues van uw favoriete landen te dragen? Mis de kans niet om ze helemaal van jezelf te maken. Sportisgoood heeft speciale aanbiedingen op alle shirts, jassen, shorts, broeken en diverse accessoires van alle grote nationale voetbalteams.

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Kleding en accessoires voor spelers, fans en verzamelaars

Er zijn veel manieren om je team te steunen. De meest gebruikelijke manier is het dragen van authentieke teamshirts. Dan zijn erautres soorten kleding zoals T-shirts, polos,jassen en accessoires in hun kleuren. Op sportisgood kun je deze vinden tegen onverslaanbare prijzen.

Shirts van het nationale team

Herbeleef de grootste internationale voetbalevenementen door de shirts tedragen van de grootste nationale teams die de geschiedenis van de FIFA World Cup, de Golden Cup, de Asian Cup, deCopa America, de CAN en deEuro hebben gemarkeerd. Vind authentieke thuis- en uitshirts vanFrance,Portugal,Belgique,Espagne,Pays-Bas,Pologne,Italie,Angleterre,Allemagne,Croatie,Ghana,Nigeriaria, Maroc,Cameroun, Egypte, Tunisie,Brazilië, USA,Chili,Saoedi-Arabië , Zuid-Korea en Australie tegen promotieprijzen.

Ontdek ook een ruime keuze aan retro wedstrijdtenues van de grote teams van de wereld durant hun momenten van glorie als de trui van deArgentine in 1986, gedragen door de legendarische Diego Maradona, met de logo's van de selectie en van de sport haan opborsthoogte. U kunt ook de truikopen vanAllemagne uit het Oosten, het wereldkampioensteam van 1974 en Olympisch gouden medaillewinnaar van 1976, uitsluitend gemaakt vankatoen voor maximaal comfort. U kunt gemakkelijkautres mythische truien vinden zoals die vanAustralie, gedragen door de legendarische spelers Robbie Slater, Aurelio Vidmar en Graham Arnold, Turquie worldcup 2002 flocked sHakan Sükür 9, Colombie 1979, Cameroun 1989, Mexique 1980, Allemagne Western 1970, Belgique 1960, France Olympische Spelen 1968 en Autriche WorldCup1978.

Nationale teamjassen

Voor al uw winteractiviteiten kunt u kiezen voor warme jassen, versierd met de emblemen van al uw favoriete nationale voetbalteams. Kies uit fleece, winddichte of waterdichtejassen, bombers en parka's, afhankelijk van de weersomstandigheden. Met trots voorzien van de logo's van het nationale team vanAngleterre,France,Allemagne,Portugal,Pays-Bas enEspagne, zien ze er precies zo uit als de logo's die uw favoriete spelers tijdens de wedstrijd dragen. gedragen door je favoriete spelers tijdens warming-ups, presentaties of trainingen. Ze zijn verkrijgbaar in volwassen- en kindermaten, in zowelheren- als damesmaten en zijn in onze online shop verkrijgbaar tegenonklopbare prijzen. Wij bevelen vooral de volgende modellen aan: Croatie fan jacket, France Training Nikejacket, Allemagne Seasonal Special 2020 jacket, Espagne Seasonal Special 2020bomber en Nike zipp Pays-Bas Tech packjacket.

Blauwe trainingskleding

Als je een fan bent van het spel en ons nationale team, hebben we voor jou gezorgd. We hebben een geweldige selectie van hun officiële trainingskleding samengesteld om je te helpen je vaardigheden en motivatie te verbeteren. Verkrijgbaar in klassieke en slimfit, deze truien, shorts,training top, sweatshirts en trainingsbroek voormannen, vrouwen en kinderen van het Franse nationale team. aisezijn gemaakt van zachte, lichte en soepel aanvoelendestof om maximaal comfort en bewegingsvrijheid te garanderen . Gemaakt van technischematerialen , bieden ze een uitstekende ventilatie en vochtafvoer, waardoor het lichaam droog en op volle kracht blijft tijdens de inspanning. Perfecte combinaties van comfort en prestaties tegen kleine prijzen.

Accessoires en kleding voor supporters van de nationale ploeg

Winkel ook voor fanaccessoires en -kleding om je team te steunen op straat of op de tribune. Draag de kleuren van je land tijdens internationale kampioenschappen of vriendschappelijke wedstrijden door te zwaaien met een van deze vlaggen van Cameroun,Chili, deAngleterreTurquie , Ivoorkust,Irlande, , ,UkraineUSAAutriche en nog veel meer tijdens de wedstrijden. Sjaals zijn ook verkrijgbaar in de kleuren vanautres Portugal, ,AllemagneBrazilië, Tunisie, , , ,ColombieEspagneSuisseFrance en . autres

U kunt ook kiezen voor de meest gebruikelijke manier voor een supporter om zijn steun te betuigen. Trakteer jezelf op een van deze polos en lifestylet-shirts, versierd met de logo's en kleuren van de blues, Pays-Bas,Cameroun,Angleterre en Portugal. Gemaakt van uiterst zachte en ademende stof , bieden ze maximaal comfort en koelte in de warme sfeer van de tribunes. Voeg een pet met uw teamembleem toe om uw outfit compleet te maken en u te beschermen tegen zonnebrand.