De truien van de ploegen van internationale kampioenschappen tegen de beste prijzen!

Om op het hoogste niveau te spelen hebben voetballers kwaliteitskleding nodig. Vind de shirts gedragen door de spelers van Boca Juniors, River Plate, Porto, Benfica, Galatasaray, Ajax Amsterdam, Fenerbahçe, de club van de Duitse ster Mesut Özil, New York City of deInter Miami!

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Kleding van ongeëvenaarde kwaliteit

In de voetbalwereld zijn soms de kleinste details voldoende om het verschil te maken! Zich hiervan bewust, doen fabrikanten van uitrusting hun best om spelers in optimale omstandigheden te laten spelen ! Ontdek in een paar klikken de shirts die gebruikt worden door de spelers van clubs zoals Galatasaray,Anderlecht FC,Los Angeles Galaxy, Anderlecht FC of Sporting Portugal! Koop deze producten tegen eenonklopbare prijs !

Shirts gewijd aan liefhebbers

Voetbal over de hele wereld

In sommige delen van de wereld is voetbal een populaire religie! Dit isbijvoorbeeld het geval in Brazilië en op Argentine ! Met 5 gewonnen wereldbekers, een tot nu toe ongeëvenaard record, wordt Brazilië beschouwd als de bakermat van het voetbal! De sport ontstond er aan het einde van de 19e eeuw en de eerste clubs werden aan het begin van de 20e eeuw opgericht! Tegenwoordig behorenFlamengo,Cruzeiro,Sao Paulo of Santos tot de meest prominente clubs!

Net als in Brazilië is voetbal ook in Argentine de populairste sport ! De Argentijnse voetbalbond ( A.F.A) werd opgericht in 1893! Maar de mythische club Buenos Aires Football verscheen in 1867! En zijn rivaal Boca Junior waar Carlos Tevez momenteel speelt werd opgericht in 1905! In het land van Diego Maradona waren er in 1907 al bijna 300 clubs! Het Argentijnse voetbal, en meer bepaald het Braziliaanse, wordt gekenmerkt door een mooi spel waarbijimprovisatie hoog in het vaandel staat! De spelers maken graag gebruik van spectaculaire dribbels om een tegenstander uit te schakelen !

Ook in een land als Portugal isvoetbal geliefd ! Het werd er in 1875 geïntroduceerd, maar pas in 1934 werd de Primeira Liga opgericht. Tegenwoordig behorenBenfica Lisbonne,FC Porto en Sporting tot de meest succesvolle clubs !

Naast Portugalis ook Turquie een groot voetballand! De sport kwam in het land aan het begin van de 20e eeuw! Het premier kampioenschap werd gespeeld in 1959! Er zijn clubs zoals Galatasaray,Fenerbahçe of Beşiktaş! Sportief gezien is de Süper Lig van hoog niveau! Veel Turkse spelers zoals Hakan Şükür of Arda Turan hebben in de Europese competities geschitterd .

Aan deandere kant van de Atlantische Oceaan heet voetbal "soccer "! In de Verenigde Staten is basketbal uiteraard de populairste sport, maar dat heeft niet belet dat voetbal de laatste jaren een zeker succes kende! De North American Soccer League werd opgericht in 1968 , maar het nationale kampioenschap met de naam MLS verscheen pas in 1996! Orlando City clubs Kijk voor meer informatie opLos Angeles FC en Los Angeles Galaxy, waarDavid Beckham speelde , op MLS.

Op Mexique wordt veel voetbal gespeeld! Het werd in het begin van de 20e eeuw geïmporteerd vanAngleterre! Mexico FC werdopgericht in 1910 en was het eerste team dat werd gevormd door Mexicanen. Zes jaar later werdClub América opgericht, dat tussen 1924 en 1928 vier opeenvolgende titels won: champion .

Welke shirts moet jij kiezen?

Volg je de Argentijnse competitie op de voet? Wiltu de shirts van Boca Junior of River Plate dragen? Voor de club premier kun je kiezen voor hetBoca shirt Junior Home 2020/2021 gemaakt door adidas! Hetis marineblauw van kleur en gemaakt van ademende stof om de effecten van transpiratie te voorkomen! Wat de tweede betreft, kunt u kiezen voor de River Plate thuistrui 2020/2021 in wit met rode strepen en ondertekend door adidas! Verwen jezelf met deze kwaliteitsartikelen tegen een lage prijs!

Bent u een fan van de Portugese competitie? Als je eenFC Portofan bent, kun je het FC Porto Home 2020/2021 shirt van New Balance dragen! Met NB Dry technologie, valt deze op met zijn witte en blauwe verticale strepen! Profiteer van dit moment om een geweldige deal te krijgen door dit product tegen een gereduceerde prijs aan te schaffen !

Vind je het Turkse kampioenschap spannend? Houdtu van Galatasaray? Kies dan voor de Galatasaray buitentrui 2020/2021 van Nike! Deze rode peperkleurige trui is voorzien vanDri-Fit technologie om je droog te houden! Vind de maat die je nodig hebt voor een uitzonderlijke prijs!