Alle voetbalschoenen Mizuno

Voetballen vereist het gebruik van de juiste uitrusting! Kom meer te weten over Mizuno voetbalschoenen gedragen door topspelers zoals Hulk! Ontdek de emblematische voetbalschoenen van het merk binnen de historische reeksen zoals Morelia, Rebula of Monarcida!

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Modellen die voldoen aan de verwachtingen van voetballers

Elke zichzelf respecterende voetballer moet kwaliteitsschoenen gebruiken om zijn prestaties te verbeteren! Juist om voetballers te helpen steeds verder te gaan, heeft het merk Mizuno modellen ontwikkeld die aan hun behoeften zijn aangepast! Morelia Bezoek Rebula, Monarcida,vind het juiste paar schoenentegen de beste prijs!

Mizuno en de wereld van het voetbal

Een merk dat naam heeft gemaakt onder de wereldelite

Mizuno bestaat al sinds het begin van de 20e eeuw! Het merk begon in 1980 door te breken in de voetbalwereld met zijn iconische Morelia schoenen! Constant op zoek naarinnovatie, is Mizuno in een paar jaar uitgegroeid tot een van de wereldreferenties in voetbalschoenen! Daarom gebruiken sterren van het spel zoals Thiago Motta, Roberto Carlos of Hulk modellen van het merk.

De Mizuno Morelia , een mythisch model

Mizuno is zo beroemd geworden dankzij de Morelia schoenplaatjes. Deze werden door het Japanse merk midden jaren tachtig gelanceerd! Maar sindsdien heeft het een aantal belangrijke veranderingen ondergaan! In 1991 werd de tweede generatie gelanceerd met meer flexibiliteit en lichtheid om meer comfort te bieden! In 2000, na de lancering van de Morelia UL, begon Mizuno 3 jaar later met het ontwerp van de Morelia Wave metals doel meer stabiliteit en demping te bieden. De nieuwe versie van deWave plaat is een succes ! In 2008 krijgt de Morelia II verbeteringen indetong, de binnenzool en de hielcounter! In 2011 wordt de Morelia II Neo gelanceerd met de kenmerken van moderne voetbalschoenen. Een jaar later werdenautres verbeteringen aangebracht aan de Morelia II met de integratie van een anatomische zool en kangoeroeleer! In 2015 richtte Mizuno zich op de buitenzool om deze flexibeler, lichter en duurzamer te maken ! Voor de 35e verjaardag van de Morelia II (in 2020) maakt het merk opnieuw een evolutie op dit paar. Deze heeft een smallere opening en komt zo tegemoet aan de behoeften van spelers die op zoek zijn naar modellen die dicht bij de voeten zitten , zoalsveterloze schoenen .

Ter informatie, de Mizuno Morelia is gebruikt door beroemde spelers zoals de Spaanse Fernando Torres of de Braziliaanse Kaka! Trakteer uzelf dus op deze comfortabele en duurzame schoenen voor een klein prijsje!

Alles over de Mizuno Rebula

Gelanceerd in de zomer van 2017, is het model Rebula moderner dan zijn voorganger! Het integreert namelijknieuwe technologieën en is uitgerust met een onverwijderbaar kangoeroeleer. Dit paar is verkrijgbaar in 4 versies: de Rebula V1 "Made in Japan" (topklasse), de Rebula V1, de Rebula V2 (middenklasse) en de Rebula V3 (instapmodel). De eerste twee versies hebben dezelfde kenmerken! Ze zijn uitgerust met 360° naadloze premium kangoeroe lederen bovendeel versterkt door het CT Frame! Daarnaast zijn ze uitgerust met een nieuwe Dual Density buitenzool van nylon en TPU die de speler flexibiliteit geeft tijdens acceleratie en een betere stijfheid voor optimale ondersteuning! Om te voorkomen dat de schoenplaatjes tijdens het spel vervormen, zijn ze ovaal gevormd en voorzien van stabilisatoren.

Wat betreftde Rebula V2, deze heeft ook een bovenwerk van kangoeroeleer! Het heeft ook het CT Frame voor een goed balgevoel! De buitenzool mist deDual Density technologie en de ovale noppen hebben geen stabilisatoren !

De Rebula V3 tenslotte heefteen Zero Glide binnenzool en een TPU buitenzool voor de FG versie. Hij is verkrijgbaar in verschillende versies, afhankelijk van het soort terrein.

Al deze hoogwaardige paren zijn verkrijgbaar tegeneen uitzonderlijke prijs en in verschillende maten!

Hoe zit het met de Mizuno Monarcida ?

Net als Mizuno Morelia en Mizuno Rebula is het Mizuno Monarcida gamma beschikbaar in verschillende versies! We noemen bijvoorbeeld de Monarcida Neo en de Monarcida Neo Select AG ! De eerste is uitgerust met een uitneembare ZeroGlidebinnenzool om de voetballer een betere grip op de bal en maximaal comfort te bieden! De laatste is een instapschoen van synthetisch materiaal , ontworpen voor wedstrijden op kunstgrasvelden.

Welke ondergrond past bij welke schoenplaatjes?

Bij het voetballen is het heel belangrijk om rekening te houden met het soort ondergrond waarop je speelt! Is het eendroog veld, kies dan voor FG gegoten noppen! Gaje op een vettige ondergrondspelen , dan zijn spaced SG noppen aan te raden om voldoende druk op elke nop te zetten om uitglijden te voorkomen. En op cas o& ugrave; ga je voetballen op een synthetische ondergrond, geef dan de voorkeur aan AG noppen, die korter en flexibeler zijn! Op indoor heeft u platte zolen nodig om grip te hebben op parketten! Kies op onze website het paar dat u nodig hebt tegen een zeerscherpe prijs !