Alle voetbalschoenen Joma

Voetballen zonder de juiste schoenen lijkt een beetje ingewikkeld! Vind snel schoenen Joma Voetbal gebruikt door beroemde spelers zoals Martín Vázquez! Vind de schoenplaten die de reputatie van het merk hebben gemaakt onder de reeksen Propulsion, Aguila of Turf !

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Hoogwaardige schoenen!

Of het nuamateur of professioneel is, voetballers hebbenkwaliteitsschoenen nodig om te kunnen presteren! Daarom heeft het merk Joma geprobeerd hen modellen aan te bieden die aan hun eisen kunnen voldoen! Propulsion Of het nu voor voetbal, Aguila of turf is,elk paar voldoet aan een specifieke behoefte! Naast hun onmiskenbare kwaliteit zijn deze producten verkrijgbaar tegen gereduceerde prijzen!

Joma en voetbal, een winnende formule

Een merk dat naar de top is gestegen

Joma werd geboren in 1965! Drie jaar na de oprichting betrad het Spaanse merk de sportschoenenmarkt. Later besloot het zich te specialiseren in voetbal! In de jaren 90 revolutioneerde Joma de voetbalschoenenmarkt op mondial met een verscheidenheid aan kleuren! In die tijd was zwart in de mode en iedereen was verbaasd om spelers als Fernando Morientes rode schoenen op het veld te zien dragen. Dit was ook het geval metde witte paren van Alfonso Pérez! Tegenwoordig is het merk zeer actief en behoort het tot de wereldreferenties naast kolossen als Adidas of Nike!

De Joma Propulsion in enkele woorden

Het gamma Propulsion werd in 2014 gelanceerd ter gelegenheid van het wereldkampioenschap voetbal! In 2016 is het verbeterd om lichter te zijnen om te concurreren met het X16-model van adidas. De ontwikkelingen zijn vooral gericht op het bovenwerk! Het bovenwerk is gemaaktuit één stuk zeer lichte microvezel! De Propulsion omvat verschillende modellen zoals de Propulsion Lite (top of the range) of de Propulsion 3.0! Merk op dat het gamma speciaal ontworpen is voor snelheid en controle ! Wil je er een paar kopen? Je hebt geluk, want deze producten zijn verkrijgbaar tegen lage prijzen en in verschillende maten!

Alles over Joma Aguila

De serie Aguila is verkrijgbaar in een top-, midden- en instapmodel. De high-end versie Aguila Pro heeft een voorkant van kangoeroeleer. De buitenzool is gemaakt vanlichtgewicht materialen die het bewegen vergemakkelijken. In het middensegment vinden we de Aguila Gol, de meest klassieke modellen van het merk! Het bovenwerk is gemaakt van ademend leer ! De verbinding tussen het bovenwerk en de zool wordtverbeterd door het 360° systeem! Het gewicht van de speler wordt zo goed verdeeld bij elke stap! Bovendien heefthet een hielcounter die meer comfort en bescherming biedt.

En wat met de Joma Turf?

Dit gamma is aangepast aan de praktijk van Futsal ! In de loop der tijd heeft het merk verbeteringen aangebracht, altijd rekening houdend met de behoeften van de spelers! Het heeft een multi-lug zool ontworpen voor TURF oppervlakken! Om de ondersteuning te vergemakkelijken, merken we de aanwezigheid van flex lijnen op. Een point wartel aan de voorkant en bij de hiel vergemakkelijkt richtingsveranderingen! Onder de modellen vinden we bijvoorbeeld de Joma Top Flex! Wilt u deze kopen? Profiteer van onze speciale prijzen!

Schoenplaten volgens het type ondergrond

Het type ondergrond is een niet te verwaarlozen criterium bij de keuze van stijgijzers! Voor een droge ondergrond zijndegegoten FG noppen aan te bevelen! Voor een vettige ondergrond is het raadzaam om gespreide SG noppen te gebruiken om uitglijden tijdens het spel te voorkomen! Als de wedstrijd op een synthetische ondergrond wordt gespeeld, kies dan voor AG schoenplaatjes , die je stabiliteit en comfort bieden dankzij hun korte, flexibele schoenplaatjes ! Tenslotte gaat er niets boven platte zolen voor een goede grip op een ondergrond in indoor vooral als het een parketvloer is! Vindtde wedstrijd daarentegen buiten plaats en dus op een grasmat, kies dan voor schoenplaatjes Indoor!