Vind alle voetbalschoenen Adidas

Ubent op zoek naar het juiste paar voetbalschoenen? Sportisgood biedt u een ruime keuze aan noppen Adidas, aangepast aan alle niveaus en praktijken, en tegen onklopbare prijzen. Predator Copa , Nemeziz, de mooiste assortimenten wachten op u!

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Adidasde reus van de voetbalschoenen

adidas ontwikkelde zijn eerste moderne voetbalschoenen in 1954 en is in de loop der jaren blijven innoveren. Verschillende van zijn assortimenten behoren tot de populairste bij de profs, waaronder adidas Predator ,Copa,X en Nemeziz. In samenwerking met gerenommeerde spelers als Lionel Messi, Karim Benzema en Emmanuel Neuer heeft het bedrijf naam gemaakt in de voetbalwereld en is het na zijn grote rivaal Nike de populairste fabrikant van uitrusting ter wereld .

Wij geven u een overzicht van al deze assortimenten en hun geschiedenis.

Adidas predator

De eerste adidas Predator, die in 1994 werd geïntroduceerd, betekende een revolutie voor voetbalschoenen door de integratie van schubben op het oppervlak om de kracht en de nauwkeurigheid van het schieten te vergroten. De tweede versie, Predator rapier, werd in 1995 voorzien van de beroemde tong die kenmerkend is voorrise . Daarna kwam de predator touch in 1996 en de Predator Accelerator, gedragen door Zinedine Zidane tijdens de finale tegen Brazilië op het WK 1998. Een hele reeks nieuwe generaties volgde: Predator Precision-2000, Predator Mania-2002, Predator Pulse-2004, Predator Absolute-2006, Predator Powerswerve-2008, Predator X -2010, Predator Lethal zones-2012, Predator Instict-2014, Predator 18-2017, Predator 19-2019, Predator 20-2020 en de nieuwste Predator Freak-2021. Deze laatste wordt op het wereldtoneel gebracht door de jonge en getalenteerde Marco Asensio. Ook op de lijst vanPredator ambassadeurs staat Frans international Paul Pogba.

Adidas copa

Net als de Predatorreeks heeft de Copa de tand des tijds doorstaan en is vele malen opnieuw ontworpen om meer comfort en prestaties te garanderen. Ontworpen voor hetWK 1982 , zijn dit paar tot op de dag van vandaag de best verkochte voetbalschoenen. Met nieuwe modellen die pas sinds 2013 verkrijgbaar zijn, is dit mythische paaradidas trouw gebleven aan het oorspronkelijke ontwerp en voegt het een modern tintje toe in de gebruikte technologieën en de witte kleur. In 2014, vlak voor het WK in Brazilië, onthult adidas het samba pack, pumps met flitsende kleuren ter ere van de Braziliaanse culturen . Dit werd gevolgd door de Copa SL en Copa 17.1-2016, de Copa 17.2-2017, de Copa 18.1, Copa 19+ en Copa 19.1 in 2018 en de gloednieuwe Copa Sense, uitgebracht in februari van dit jaar. Veel Europese spelers zoals Paulo Dybala en Sergio Ramos dragen adidas Copa tijdens trainingen en wedstrijden.

Adidas Nemeziz

Ontwikkeld vanaf 2015 om de Silo Messi tevervangen , zijn de Nemeziz momenteel de officiële schoenen van Lionel Messi. Hoewel ze voor hem zijn ontworpen, worden deze high-end paren gedragen door veel jonge spelers zoalsRoberto Firmino en Lucas Vazquez. Ze zijn ook verkrijgbaar in de kleuren vanBernardo Silva, de Portugese international. Je kuntNemeziz 19.1 FG, 17.1FG, 19.3indoor, 19+FG,.4TF,.3TF,.3MG,.3IN,.3FG,.1FG, 19.3TF, 19.3IC, 19.3FG, 19.2FG, Messi 19.4TF, 19.3LL, 19.3LL TF, Messi 19.3indoor, 19+FG en.4 FxG tegen lage prijzen in onze online shop.

Adidas X

De nieuwe generatie, het veterloze ontwerp en de veelzijdigheid van deadidas X zijn de meest gedragen paren op het internationale podium van vandaag. Van Gareth Bale tot Gabriel Jesus tot Heung-Min, deze top-paren stimuleren de prestaties en beloven maximaal comfort in elke situatie. Bekijk X 19.1FG, X 19.2FG, X 19.3TF, X 19.3IC, X 19+FG en X Ghosted+ FG in onze online shop met korting.

Kies je schoenen op basis van het terrein

Premier Bij hetkiezen van een paar voetbalschoenen moeten de noppen geschikt zijn voor de omstandigheden op het veld. Hieronder laten we je alle soorten voetbalschoenen zien die je op sportisgood kunt vinden.

  • Soft Groud: Voor gebruik opvettige velden, SG schoenplaatjes worden bevestigd met schroeven en kunnen naar believen worden vervangen .Gemaakt van hard plastic of metaal, zijn ze ontworpen om in de grond te zakken om een agressieve grip te garanderen.

  • Vaste grond: FG-schoenplaten zijn het meest voorkomende type schoenplaat in de sector. Het zijngegoten schoenplaten bij uitstek, ontworpen voor gebruik ophard gras. Door hun veelzijdige ontwerp kunnen ze ook op synthetische of vettigeondergronden worden gedragen. Ze zijn gemaakt van robuust plastic of rubber om maximale stabiliteit en uitstekende speleigenschappen te garanderen.

  • AG: Gemaakt van sterk en flexibel rubber, zijn ze bestemd voor wedstrijden op synthetische ondergronden. Ze bieden hun dragers een minimum van druk, een uitstekende balans en een groot speelcomfort.

  • Turf: deze rubberen schoenplaatjes zijn ideaal voor futsal, 5-a-side voetbal en straatvoetbal . Ze bieden veel tractie en zijn ook geschikt voor gras- en hardcourtwedstrijden.