Onze selectie voetbalschoenen met korting

Voor voetballiefhebbers innoveren de grootste merken voortdurend bij de vervaardiging van schoenen. Deze sport wordt overal ter wereld gespeeld en elke voetballer droomt ervan de schoenen van zijn favoriete ster te dragen. De beste merken zoals Adidas, Mizuno, Nike, Puma, Joma of New Balance bieden u een selectie van de beste voetbalschoenen om u te helpen het perfecte paar voor u te vinden.

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Een brede selectie van modellen gewijd aan voetballers van over de hele wereld

Zoals u weet, vereist voetballen de juiste uitrusting. Om te kunnen rennen, springen, slaan, passen, dribbelen of jongleren moet je het ideale paar vinden. Hier bieden we je een ruime selectie van de beste schoenplaten van de beste merken. Sommige van deze modellen zijn waarschijnlijk al gedragen door je favoriete speler, of dat nu Messi, Neymar of Cristiano Ronaldo is. Nu hoef je alleen nog maar het paar te kiezen waarmee jij je toekomstige tegenstanders kunt vernietigen.

Speciale voetbalschoenen voor futsal

Voetbal indoor is een echte hobby voor veel voetballers. Je krijgt een groep vrienden bij elkaar, gaat naar een centrum en speelt een echte wedstrijd om te winnen! Hiervoor bieden de grote merken zoals Adidas, Nike, Puma of New Balance specifieke modellen voor futsal aan.

Of je nu amateur, ervaren of expert bent, in deze selectie vind je de ideale voetbalschoenen. Deze modellen zijn ontworpen om de lichtheid en het comfort te bieden die nodig zijn voor voetbal op indoor. U vindt een paar tegen een lage prijs dat u lang zal dienen dankzij de goede grip en de uitstekende stabiliteit die de fabrikant biedt.

De beste voetbalschoenen voor alle ondergronden

Zoals je waarschijnlijk weet, hangt de keuze van de schoenplaatjes af van de ondergrond van het veld: vette grond, droge grond, synthetische grond... De grote merken hebben echter het goede idee gehad om schoenen te maken die speciaal aan elke ondergrond zijn aangepast. Met onze selectie zult u niet teleurgesteld worden.

Door door de modellen te bladeren, kun je het juiste model vinden voor het type veld waarop je gewend bent te spelen. Als je team op meer dan één ondergrond speelt, aarzel dan niet om te kiezen voor een veelzijdig model. Elk paar is echter duurzaam en kan bijvoorbeeld tijdens een wedstrijd intensief worden gebruikt.

Voetbalschoenen van Adidas, Nike, Puma, New Balance of Mizuno garanderen een echte lichtheid. Op een vettig veld kun je op topsnelheid rennen en je tegenstanders achter je laten. Op een synthetisch veld kun je gemakkelijk een paar vinden dat stabiliteit biedt voor je lange runs.

Paren voor alle posities

Als je keeper bent, kun je terecht bij de paren die voor deze positie zijn ontworpen. Deze schoenen zijn ontworpen om de lichtheid te bieden die nodig is om snel te duiken en te springen om te voorkomen dat de bal je net passeert. Met een goede ondersteuning stellen deze schoenen je ook in staat om de bal weg te werken als je verdediging in brand staat.

Verdedigers en middenvelders zijn vaak op zoek naar een paar ultra die duurzaam zijn. Dit zijn namelijk posities waarbij je de juiste steun en stabiliteit moet vinden wanneer tegenstanders in balbezit zijn. Om dit te verhelpen, hebben we schoenplaatjes geselecteerd van toonaangevende merken zoalsAdidas, Nike of Puma.

Je moet weten dat sommige van de beschikbare modellen zijn gedragen door sterren die in 's werelds grootste clubs spelen, zoals FC Barcelone, PSG, Real Madrid.voor spitsen zoals Neymar of Mbappé, waarmee je veel sneller kunt lopen en profiteert van een goede flexibiliteit voor je dribbels. Aarzel niet om onze site regelmatig te bezoeken zodat u geen speciale aanbiedingen mist voor de schoenen die de grootste voetballers dragen.

Onklopbare prijzen voor voetballers van alle niveaus

Om u te helpen het paar schoenen te krijgen dat u wilt, bieden wij speciale schoenplaten voor alle niveaus tegen de beste prijzen. Dit zijn schoenen die speciaal zijn ontworpen voor beginners, gevorderde spelers of experts.

Met het juiste paar voor beginners kun je gemakkelijk de basis van het voetbal leren: passen, controleren, schieten van dichtbij... Haast je niet naar de meer geavanceerde modellen die je vooruitgang kunnen vertragen.

Als je wat meer ervaring hebt met je favoriete sport, kun je een nieuw, geschikter paar aanschaffen. Nu je passen nauwkeuriger zijn en je borstbediening veiliger, kun je genieten van een paar met goede demping en uitstekende duurzaamheid.

Als je coach zegt dat je een gevorderd niveau hebt bereikt, zijn de stabiele, flexibele en lichtgewicht paren iets voor jou. Je hebt nu je eigen positie en kunt je schoenplaatjes kiezen op basis van hun ontwerp. Bovendien zijn voetbalschoenen voor experts vaak verkrijgbaar tegen onklopbare prijzen om je te helpen een topspeler te worden!