Collectie Nike FC

Tegenwoordig kunnen sportartikelen ook buiten het veld worden gebruikt om look trendy te maken in het dagelijks leven! De Nike FC collectie gaat in deze richting Lifestyle! T-shirts, truien, sweatshirts, jassen, broeken ... er isalles wat je nodig hebt om stijlvol voor de dag te komen!

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren
Hoogwaardige producten Nike FC

Door de jaren heen heeft het merk met de komma er altijd naar gestreefd om de beste uitrusting te bieden aan sporters, met name voetballers. De collectie "Nike FC " vormt hierop geen uitzondering! Ontdek snel de hoogwaardige producten die deel uitmaken van deze collectie! Bezoek onze website en profiteer van onze onklopbare prijzen !

Artikelen voor voetbalkampioenen

Een korte terugblik

De collectie Nike FC werd in 1994 in Californië gelanceerd ter gelegenheid van het 15e wereldkampioenschap voetbal. Sindsdien is een nieuwe manier van voetbal spelen en beleven geboren! Inderdaad, de raison d'être van Nike FC is "Glorify those who dare "! Deze slogan eert de geest van grote voetballers die er alles aan doen om hun teams te helpen winnen! Deze collectie weerspiegelt het talent en de passie van deze spelers. Daarom hebben alleen de allergrootsten het voorrecht om deel uit te maken van de elitekring van Nike FC. In 2008 bedacht deze zeer exclusieve club haar teken van herkenning: de gouden spike! Deze symboliseert de inzet van de nieuwkomers!

Uitzonderlijke voetballers

In de begindagen werd de stijl van Nike FC perfect belichaamd door getalenteerde voetballers als Ronaldo, Fabio Cannavaro en Luis Figo! Hun brutaliteit en speelsheid hielpen de legende van Nike FC opbouwen! Onder de iconische modellen uit de voetbalgeschiedenis is het Nike N98 jack een must! Dit model, voor het eerst gedragen door Ronaldo, heeft enkele veranderingen ondergaan en is nu in een moderner jasje gestoken: look. Het beroemde motto "zonder risico's te nemen is er geen overwinning " staat echter nog steeds op het wapen!

Welke stijl voor de Nike FC collectie?

Sinds de oprichting is het merk met de komma gewend regelmatig nieuwe producten te presenteren. Nike FC onthult zich in de vorm van een collectie lifestyle die veel meer gericht is op een stijl streetwear! Maar bij nader inzien zien we dat de producten meer op de grens liggen tussen sportswear en streetwear! Met deze collectie bevestigt Nike dus haar totale beheersing en haar grote capaciteit om deze twee universums te bespelen!

Artikelen voor tweeërlei gebruik

Wil je een product uit de Nike FC collectie kopen? Het grote voordeel van de artikelen uit de collectie is dat ze geschikt zijn voor zowel sport als mode. Met andere woorden, je kunt een look streetwear aannemen om te blijven presteren in je favoriete sport of gewoon om in het dagelijks leven te pronken met een trendy stijl! Niet overtuigd? De sweatshirt Nike Dri-FIT Academy of de Nike Dri-FIT Academy jersey kunnen u een idee geven! Gemaakt van lichte en ademende stoffen, profiteren deze producten van de Dri-Fit technologie om u maximaal comfort te bieden! Profiteer nu van onze speciale aanbiedingen op deze artikelen!

De Nike FC collectie in detail!

Eén ding is zeker, in deze collectie vindt u verschillende producten! We kunnen bijvoorbeeld sweatshirts, jassen, t-shirts, truien, broeken, petten, of zelfs sokken noemen! Maar dat is nog niet alles!

Als je ergens naartoe gaat en je persoonlijke spullen wilt meenemen, dan heb je de Nike F.C. rugzak nodig! Hij heeft een groot hoofdvak en veel vakken om je georganiseerd te houden. Hij heeft verstelbare en gewatteerde schouderbanden voor extra comfort. De ritsvakken aan de voorkant en zijkanten houden je essentials bij de hand! Deze rugzak is online verkrijgbaar voor een onklopbare prijs!

Ben je een grote fan van de voetbalclub Tottenham Hotspur? Als het een warme dag is maar je wilt toch naar de wedstrijd kijken, dan is de Nike Dri-FIT Tottenham Hotspur Heritage86 pet iets voor jou!