Volledige Voetbalkeepers Tenues

Vind een breed scala aan complete voetbal keeper outfits om met vertrouwen je kooi te houden: shirt, korte of lange broek en sokken. Kies je keeperskleding van de topmerken zoals Uhlsport, Reusch, of Joma.

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren
Een ruime keuze aan complete voetbal keeper outfits

Een belangrijk element in het voetbal, net als in andere teamsportenautres, is de keeper op het veld te onderscheiden door zijn tenue . Als enige speler die de bal met zijn handen mag aanraken, draagt hij altijd een andershirt dan zijn teamgenoten, zodat de scheidsrechter hem gemakkelijk kan herkennen.

Hebje een nieuw tenue nodig voor je trainingen of competitiewedstrijden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Sportisgood heeft speciaal voor jou een ruim assortiment complete voetbal keepersoutfits voor mannen, vrouwen en kinderen geselecteerd diekwaliteit en comfortcombineren . De collectiekeepertenues die wij je aanbieden is afkomstig van bekende merken uit de voetbalwereld zoals : Joma Errea , Reusch , Uhlsport . Maak de keuze van een betrouwbare uitrusting voorgesteld onklopbare prijs door het winkelen van uw keeperoutfit op onze online winkel.

Voetbal keeper, een speciale positie

De positie van keeper vereist veel kwaliteiten om zo efficiënt mogelijk te zijn. Naast een goede fysieke conditie is een sterke mentale instelling vereist om altijd geconcentreerd te blijven.

Als laatste verdedigingslinie is het belangrijk om je vermogen om je doel te beschermen tegen schoten van de tegenstander te verbeteren om deze positie veilig te stellen. Wilje uitblinken als keeper en het niveau bereiken van de beste keepers zoals Manuel Neur, Hugo Lloris of David de Gea ? Regelmatige training is essentieel om te werken aan je reflexen, je bewegingen en je verschillende technieken. Kies voor een kwalitatievevoetbal keepersoutfit om in optimale omstandigheden te trainen en snel vooruitgang te boeken. Op sportisgood vind je een breed scala aankeeperspakken die zijnontworpen om te voldoen aan je behoeften op het gebied vancomfort en bescherming.

Waaruit bestaat het keeperspak?

De keeperstrui

Het keeperstricot is een essentieel onderdeel van het keeperstenue. De meeste keepersshirts hebben lange mouwen, maar modellen met korte mouwen biedenmeer bewegingsvrijheid en worden geprefereerd door meer ervaren keepers zoals Gianluigi Buffon. De best presterende shirts zijn ontworpen met ademend materiaal dat transpiratie efficiënt afvoert, zodat je onder alle omstandigheden droog en comfortabel blijft. Bij het ontwerp zijn slijtvaste stoffen gebruikt om een langere levensduur te garanderen. De kleuren zijn beschikbaar voor alle smaken zodat iedereen zich kan onderscheiden op het veld. De keeperskits die op sportisgood worden aangeboden zijn er in alle kleuren naar wens: blauw, groen, oranje, geel ...

Keepersbroekjes

Je hebt twee keuzes voorje keeperskousen. Geschikt voor alle niveaus en eisen van de positie van keeper, is het broekje de meest gekozen optie vanwege de technische eigenschappen. Ze zijn uitgerust met verschillende beschermingen en hebben soms een padding op de heupen. Om veilig te trainen raden wij u aaneen lange keepersbroek te kiezen om het risico op blessures te beperken .Lichtgewicht en een comfortabele pasvorm met een elastische tailleband, zijn de shorts het meest geschikt voor wedstrijden. Sommige keepersshorts zijnook voorzien van padding aan de zijkanten. Lange broek of korte broek? Watje ooknodig hebt, vind het model dat het beste bij je past door onze selectie van complete keepersoutfits te bekijken.

Sokken

Naast shirts en broeken bevat een complete keepersoutfit op ook sokken. Ze zijn gemaakt van een ademende stof om comfort te bieden. De sokken zijn meestal qua kleur afgestemd op de rest van het tenue, net als de paren waaruit de keeperssets op sportisgood bestaan.

Vind de juiste keepersoutfit in een paar klikken

Keepersoutfits hebben een paar speciale kenmerken in vergelijking met outfield outfits. De keeperstenues hebben een aantal beschermingen en vulling op de gevoelige plekken zoals de knieën en heupen om eventuele schokken te beperken. Deze technische outfits zijn ontworpen om je te beschermen tegen de krachtige schoten van je tegenstanders, maar ook om het contact met de grond tijdens je duiken op te vangen. Op sportisgood vind je een hele collectie hoogwaardigekeepersoutfits van de merken Uhlsport,Reusch of Errea.