Vind een brede selectie van keepershandschoenen

Ontdek een grote selectie van voetbal keepershandschoenen op Sport is good. De mooiste modellen worden u aangeboden tegen lage prijzen. Laat je uitrusten met de beste merken zoals Nike, Uhlsport, Reusch, Adidas... om net zo goed te spelen als de profs zoals Ter Stegen.

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Een breed scala aan keepersbescherming voor voetbal

In het voetbal is de keeper een uiterst belangrijke positie. Als laatste verdedigingslinie tussen de bal en het doel ligt het lot van zijn team in zijn handen. Om schoten te pareren, moet de doelman soms bepaalde technische bewegingen met verschillende risico's uitvoeren om te voorkomen dat de bal over de lijn gaat. Daarom moet hij worden uitgerust met bepaalde specifieke accessoires die zijn taak vergemakkelijken en hem beschermen tegen klappen. Er zijn verschillende soorten bescherming voor keepers: handschoenen, kniebeschermers, elleboogbeschermers, etc. In de vroege jaren 1800 was het niet nodig dat keepers handschoenen droegen. Maar tegenwoordig is het bijna ondenkbaar om redenen van handbescherming, maar ook om te voorkomen dat de bal wegglijdt. De Argentijn Amadeo Carrizo was de eerste premier die ze in 1945 droeg. Sindsdien concurreren grote merken als Uhlsport,Reusch,Adidas,Nike,Erima,Errea of Puma om meer technische, verfijnde en duurzamemodellen te produceren .

Of je nu een beginnende, ervaren of deskundigekeeper bent, je hebt kwaliteitshandschoenen nodig om te kunnen presteren in het strafschopgebied en te spelen zoals beroemde keepers als Ter Stegen, Neuer, Allison, Navas, enz. Vind in onze selectie een grote keuze aan handschoenen van alle soorten tegen de beste prijzen.

De verschillende soorten keepershandschoenen

Handschoenen zijn het belangrijkste gereedschap van de keeper. Ze dienen zowel als bescherming en ondersteuning voor een betere balbehandeling. De snit van keepershandschoenen kan worden ingedeeld in 4 hoofdcategorieën. Uw keuze moet worden afgestemd op uw behoeften en uw spelniveau. Negatieve naden zijn de snit die perfect past bij de vorm van de hand met naden aan de binnenkant van de handschoenen. Ze bieden een goede grip op de bal dankzij de extra latex die tussen de vingers is aangebracht en die het contactoppervlak vergroot. De naden zitten daarentegen aan de buitenkant van de handschoen in hetplatte naadontwerp. De drager profiteert van een comfortabele pasvorm en een groot contactoppervlak dat kan worden uitgebreid tot de vingertoppen. Het derde type is de Rollfinger snit met de naden aan de binnenkant van de handschoenen, maar een grotere palm. De contactzone is dus 30% groter dan bij een negatieve snit. Hybridehandschoenen zijn de nieuwste categorie die steeds populairder wordt op het veld. Zoals de naam al aangeeft, combineert de hybride palm verschillende soorten naden: Rollfinger negatieve en platte naden. Dit verbetert de balbehandeling en het comfort aanzienlijk .

Uhlsportde toonaangevende fabrikant van sportartikelen voor keepers

Uhlsport ,opgericht in 1948 , is een Duits merk dat gespecialiseerd is in keepersmateriaal. De handschoenen onderscheiden zich door hun kwaliteitsdesign en innovatieve Absolutgrip-technologie. Deze technologie zorgt voor extra demping en uitstekende weersbestendigheid. In onze selectie bieden we verschillende handschoenmodellen Uhlsport in klassieke, hybride of negatieve pasvorm.

Reusch Een toonaangevend merk voor keepers

Dit Duitse merk werdin 1934 opgericht door Karl Reuch en maakte aanvankelijk handschoenen voor bergbeklimmers voordat het zich specialiseerde in keepershandschoenen. Momenteel staat het bekend als een van 's werelds toonaangevende handschoenontwerpers. Het heeft verschillende referentiemodellen die speciaal zijn ontworpen om de prestaties van de keeper tijdens een wedstrijd of training te verbeteren. DeAttrakt R3 handschoenen bijvoorbeeld bieden een goed evenwicht tussen grip en duurzaamheid dankzij DuraGuard latex .

Nike en Adidas

Nike en Adidas zijn de marktleiders op het gebied van voetbalschoenen, maar ze verwaarlozen de keepershandschoenen niet. Onder de Adidas die zo populair zijn bij spelers zijn de Predator Pro handschoenen met platte naden. Ze zijn voorzien van Demonskin technologie op de rug van de hand en een URG 2.0 latex palm voor veel grip, vooral bij zware klappen . Wat Nike betreft, zijn deze Vapor Grip 3's ook een succes dankzij de All Conditions Control technologie die de controle in alle weersomstandigheden verbetert. Dit zijn de handschoenen die worden gebruikt door Thibaut Courtois, Ederson en Alisson Becker.

Erima en Errea

Erima is ook een Duits sportartikelenmerk. Het maakt zeer goede keepershandschoenen zoals de Flex RD wedstrijd- en trainingshandschoenen die uiterst Pro soepel en comfortabel zijn. Het Italiaanse merkErrea sportkleding maakt daarentegenhoogwaardige keepershandschoenen voor volwassenen of junior.