Voetbalkeepers bescherming tegen gereduceerde prijzen

Geniet van een ruime selectie voetbal keepersbescherming tegen de beste prijs in je sportisgood online shop. Verdedig je terrein in de best mogelijke omstandigheden door perfect uitgerust te zijn: scheenbeschermers, beenbeschermers, kniebeschermers, enkelbeschermers, schouderbeschermers, elleboogbeschermers.

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren
Een breed scala aan keepersbescherming

In een contactsport als voetbal is geen enkele positie immuun voor blessures tijdens wedstrijden, ook de keeper niet. Omdat hij wordt blootgesteld aan spelers en hun krachtige schoten, vereist de positie van keeper vaak meer bescherming om zijn kooi veilig te houden.

Om u effectief te beschermen op het veld, zowel tijdens de training als tijdens uw wedstrijden met hoge intensiteit, biedt sportisgood u een breed scala aan hoogwaardige keepersbescherming tegen een lage prijs: enkelbeschermers, schouderbeschermers, elleboogbeschermers, scheenbeschermers, kniebeschermers. Ontdek op onze online shop betrouwbare producten ontwikkeld door de bekendste fabrikanten van sportartikelen: G Form, adidas, Nike, McDavid, of Reusch. Dankzij het ruime assortiment beschermende accessoires dat wij u ter beschikking stellen, zult u zeker de elementen vinden die het best aan uw behoeften voldoen om zich serener te ontwikkelen op het grasveld.

Kwaliteitsbescherming voor voetbalkeepers

Dat de keeper de speler is die de bal het minst aanraakt, betekent niet dat het een ontspannende job is. Om je lichaam optimaal te beschermen tegen alle schokken tijdens wedstrijden en trainingen, is het belangrijk om je uit te rusten met de juiste beschermende accessoires, ongeacht je niveau.

Hoewel outfits voor voetbalkeepers al beschermende elementen bevatten, kunnen aanvullende items nodig zijn, afhankelijk van je behoeften en de regels. Ter herinnering: bepaalde scheenbeschermers zijn verplicht voor degenen die in officiële wedstrijden spelen. Deze zijn essentieel om het risico op blessures zoals verwondingen of breuken te verminderen op minimum.

autres zoals enkel- en kniebeschermers zullen je gevoelige zones beschermen tegen schokken tijdens het spel. Voor het bovenlichaam kunnen sommige spelers met kwetsbare gewrichten elleboogbeschermers of schouderbeschermers nodig hebben. Sommige schouderbeschermers zijn ontworpen om gewrichtsblessures te voorkomen.

Al deze voetbal keepersbeschermers zijn uiteraard verkrijgbaar tegen onklopbare prijzen in onze online shop. Ons team heeft speciaal voor u betrouwbare producten geselecteerd van kwaliteitsmerken zoals Erima, Thuasne of Uhlsport. U hoeft alleen maar diegene te kiezen die het beste aan uw verwachtingen en eisen voldoen.

Volledige bescherming voor alle behoeften

Scheenbeschermers

Bij sportisgood ben je er zeker van dat je een enorme selectie hoogwaardige scheenbeschermers vindt voor een lage prijs. Bijvoorbeeld de topmodellen van G-Form zoals de Pro-S Blade. Deze profiteert van een meerlaags ontwerp voor meer flexibiliteit om u een grote bewegingsvrijheid te bieden. Hij is zeer licht en heeft speciale kussentjes die ontworpen zijn om alle schokken effectief te absorberen. De ademende stoffen mouwen houden je droog en comfortabel tijdens je intensieve inspanningen, en bieden een stabiele ondersteuning. Onze sectie keepersbescherming omvat ook de toonaangevende modellen van grote merken zoalsadidas Predator, Nike Mercurial ofUhlsport Bionikshield.

Kniebeschermers, beenbeschermers en enkelbeschermers

Kniebeschermers zijn de beschermende uitrusting van de keeper die u helpen uw meest kwetsbare gebieden te beschermen om verstuikingen te voorkomen. Wij bieden u een breed scala aan kniebeschermers die ontworpen zijn om de stabiliteit van de knie te versterken tijdens uw trainingen, maar ook compressie kniebeschermers om spierkrampen tijdens uw wedstrijden te verminderen. Ontdek ook al onze enkelbanden die een lichte of comprimerende steun bij de hiel bieden voor verzwakte gewrichten. Vergeet niet een legging te dragen om het herstel na uw trainingen te vergemakkelijken. Deze accessoires verminderen niet alleen de trillingen, maar stellen autres ook in staat om je scheenbeschermer op zijn plaats te houden en zo gefocust te blijven op de wedstrijd.

Schouder- en elleboogbeschermers

Elleboogbeschermers voor keepers zijn ontworpen om je gewrichten te beschermen. Gewatteerde elleboogbeschermers, zoals die van het bekende merk Reusch, geven je de best mogelijke bescherming om zelfverzekerd te keepen. U vindt in onze online shop ook modellen van lichtgewicht, ademende stof met een comfortabele compressiepasvorm, zoals de Nike Elbow. Om blessures aan het schoudergewricht te helpen voorkomen, hebben we ook een breed scala aan schouderbeschermers die ontworpen zijn om je schouders te beschermen.Om blessures aan het schoudergewricht te voorkomen, bieden we ook een breed scala aan schouderbeschermers van lichtgewicht, duurzaam en elastisch materiaal, zoals neopreen.