Al onze producten gewijd aan Voetbal Keepers tegen de beste prijzen

Nike Adidas, en ... al deze baanbrekende merken van voetbaluitrusting stellen hun expertise tot uw dienst om Uhlsport Reuschkeepershandschoenen, diverse beschermingen , baselayers, complete outfits of zelfs high-performance accessoires te ontwerpen. Ze bestaan in modellen voor volwassenen en om voetballiefhebbers van alle leeftijden een plezier te doen. junior

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Een breed scala aan producten voor voetbalkeepers

Als laatste verdedigingslinie is je functie niet de minst belangrijke, want je staat in het doel om te voorkomen dat je team doelpunten maakt. Om deze rol effectief te vervullen mission, moet je veeleisend zijn in je keuze van uitrusting.

Sterke en comfortabele voetbal keepershandschoenen tegen de beste prijzen

Deze keepershandschoenen, verkrijgbaar in de maten volwassenen en kinderen, hebben een zachte, zeer flexibele vulling die niet alleen een ongeëvenaard comfort biedt, maar ook een betere demping. Ze hebben kleine openingen op het oppervlak, waardoor een goede luchtcirculatie mogelijk is voor een constant koel gevoel. Het flexibele materiaal maakt natuurlijke handbewegingen mogelijk en zorgt voor optimale balcontrole. De palm van de handschoen is gemaakt van hyper-sticky foam en biedt een uitzonderlijke grip in alle omstandigheden, of het nu sneeuwt of regent .

De verstelbare klittenbandsluiting zorgt voor een stevige pasvorm en het versterkte vuistgedeelte maakt het mogelijk de bal uit te werpen in een gevaarlijke situatie.

Er zijn verschillende parameters die meespelen bij het kiezen van het paar dat het beste bij uw activiteiten past. Maar de belangrijkste is de pasvorm. Het is immers in de keuze van de naden dat hun prestaties liggen. Wij willen u een kort overzicht geven van hun respectieve bijzonderheden:

Negatief: met naar binnen gerichte naden biedt het een gevoel van blote handen voor een betere grip en meer comfort.

Rollfinger Negatief : biedt een gevormd contact dankzij de naden aan de bovenkant van de vingers.

Plat : dit is de meest voorkomende snit in het handschoenontwerp. Ze garandeert een grote robuustheid en een goede grip.

Hybride: bevat alle soorten naden op strategische plaatsen voor extreme controle.

Flexibele, lichtgewicht en functionele voetbal keeperskleding

Kleding speelt een belangrijke rol in de prestaties van een speler, in dit geval de keeper.

Keeperstruien

Maakde grote keeper in je wakker door een van deze ="voetbal keeperstruien" target="_self">truien Uhlsport ,Nike,Adidas,Puma of Erima aan te trekken! Met lange of korte mouwen, ze hebben een functioneel, zacht en lichtgewicht stofontwerp voor maximaal comfort, topprestaties en een enorme bewegingsvrijheid, vooral in de armen.

De meeste modellen met lange mouwen hebben elleboogstukken voor maximale veiligheid.

Keeperssokken tegen onklopbare prijzen

="shorts football goalkeeper" target="_self">De Shorts : De keuze van een keepersshort moet gebaseerd zijn op het speelveld. Op een zachte ondergrond kun je een licht, loszittend model dragen voor optimale koelte en bewegingsvrijheid. Aan de andere kant moet je kiezen voor die met geïntegreerde versterkingen. Met een uitstekende schokdemping garanderen deze zeer zachte vullingen uw veiligheid tijdens al uw parades.

="Voetbal keepersbroek" target="_self">Broek href="https://sportisgood.fr/football/gardien/pantalons" title ="Voetbal keepersbroek" target="_self">: Comfortabel, licht en soepel, de broek biedt een betere bescherming door het inbouwen van versterkingen, niet alleen op de heupen, maar ook op de knieën. De strakke pasvorm, gecombineerd met compressieve stof, zorgt voor een goede spiercontractie voor betere prestaties.

Shirt-short en shirt-broeksets zijn ook beschikbaar voor een complete outfit in één klik.

De beste aanbiedingen voor comfortabele en hoogwaardige compressiekleding

Ontworpen voor spierondersteuning en bescherming, zijn deze compressietops en -broekjes gemaakt van hoogwaardige stoffen, die een hoge slijtvastheid en maximale duurzaamheid garanderen. Zeer functioneel, houden ze uw lichaam koel en droog tijdens uw inspanningen voor optimaal speelcomfort. Met of zonder versterkingen zorgen ze voor een goede spiercontractie en verbeteren ze de bloedcirculatie voor betere prestaties.

Veiligheid voorop!

Voetbal is een contactsport, waar soms agressieve bewegingen worden gemaakt, en het vereist hoogwaardige beschermende uitrusting. Er zijn accessoires beschikbaar om u te helpen hiermee om te gaan.

Goedkope scheenbeschermers voor voetbal keepers

Het been is het meest getroffen gebied bij een tackle en moet tijdens een wedstrijd of training bedekt zijn met durant. Er zijnverschillende soorten scheenbeschermers verkrijgbaar. Ze hebben een robuust en flexibel omhulsel dat uitstekende schokabsorptie en bewegingsvrijheid biedt. Ze worden op hun plaats gehouden door een functionele beenband van textiel of geïntegreerde riemen, waardoor ze altijd optimaal draagcomfort bieden.

Enkel- en kniebeschermers: uw favoriete merken tegen een lage prijs

Voeg voor extra veiligheid enkel- en kniebeschermers toe. Ze bieden niet alleen optimale bescherming voor uw knieën en enkels, maar ook uitstekende spierondersteuning voor betere prestaties. Ze zijn ook zeer effectief bij de behandeling van herstellende spieren.