Apparatuur en materiaal voor uw voetbalclub!

Zoals elke zichzelf respecterende teamsport is voetbal een discipline die het gebruik van betrouwbaar materiaal vereist! Kuipen, tenues, balsets, bagage, doelnetten... alles wat een club nodig heeft is in een paar klikken verkrijgbaar op sportisgood!

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Materiaal ontworpen voor clubs voetbal

Om te kunnen bestaan en zich op lange termijn te kunnen ontwikkelen, moet een voetbalclub aantrekkelijk zijn door haar leden optimale trainings- en speelomstandigheden te bieden. Daarom moet zij zich uitrusten met het materiaal en de accessoires die nodig zijn voor de training van haar spelers. En dit alles in de beste omstandigheden! Vind betrouwbaar materiaal tegen de beste prijs!

Voetbalproducten van onberispelijke kwaliteit

Complete uitrusting voor voetballers!

Aangezien training de sleutel is tot succes in het voetbal, heeft uw club hiervoor specifieke uitrusting nodig. Voor oefeningen zijnde bekers ideaal om specifieke zones af te bakenen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren om visuele aanwijzingen te creëren. De bekers kunnen worden aangevuld met kegels! Perfect voor het afbakenen van routes! Voor het trainen van ontspanning en reactievermogen zijn hindernissen onmisbaar! Voor de ontwikkeling van coördinatie, steun en frequentie isde ritmeschaal de juiste uitrusting! Het zou echter moeilijk zijn voor de coach om de prestaties van zijn spelers te evalueren zonder meetapparatuur zoals bijvoorbeeld stopwatches!

Tot zover de fysieke voorbereiding, maar voor een kleine trainingswedstrijd heb je de juiste uitrusting nodig! Om alleen maar de ballen, de doelen en de netten te noemen! Deze drie producten zijn essentieel voor het beoefenen van voetbal! En om de groepen die op het veld strijden van elkaar te onderscheiden, hebben de spelers chasubles nodig autres!

Aangezien contact bij voetbal heel gewoon is, moet een club overEHBO-materiaal beschikkenom in geval van blessures de nodige verzorging te bieden.Om snel een pijn te verzachten na bijvoorbeeld een schok , wordenkoude spray of cold packs aanbevolen! Deze verminderen ontstekingen door een verdovend effect!

Vind deze duurzame en resistente clubbenodigdheden vooreen uitzonderlijke prijs!

Tremblay: een merk dat voldoet aan de behoeften van clubs voetbal

Uw club is op zoek naar kwaliteitstrainingsmateriaal? Tremblay CT biedt een breed scala aan materiaal om een club als de uwe goed uit te rusten! Te beginnen metde doelen! Voor een efficiënte training zijnminidoeltjes heel praktisch! Het model pro van Tremblay zou moeten volstaan! Het is gemaakt van metaal en heeft een net van hoge kwaliteit!

En aangezien voetbal zeer spierintensief is, is het belangrijk om aan krachttraining te doen! Uw trainer heeft dus horden nodig voor plyometrie! Met de door het merkontwikkeldeminihorden 45 cm kande amplitude en de rebounds van de spelers verbeteren! Ook in termen van fysieke oefeningen moet uw team kunnen werken aan specifieke gebieden! Hiervoor zijn de cups zeer nuttig! Kies dus voor de kit van 20 gekleurde bekers met steun! Ten slotte, om routes uit te zetten om aan de mobiliteit te werken, kies voor de flexibele kegels van 16 cm! Ze zijn elastisch en nemen gemakkelijk hun oorspronkelijke vorm weer aan na te zijn geplet !

Al deze materialen voor de clubruimte zijn verkrijgbaar tegen onklopbare prijzen !

Lynx SportEen merk dat aan de verwachtingen voldoet

Naast Tremblay Ct, kan clubs ook rekenen op de trainingsproducten ontwikkeld door het merk Lynx Sport! Als uw teamgenoten bijvoorbeeld hun set-pieces willen verbeteren, hebben ze het juiste materiaal nodig om effectief te oefenen! Gemaakt van soepel PVC en stalen spikes, moet de set van 3 vrije trap dummy's hen in staat stellen hun schoten te perfectioneren! En voor de kleine tegenstanders op het veld moeten de spelers zich kunnen onderscheiden door kazuifels tedragen ! Ontworpen in mesh, zijn deze zowel licht als luchtig!

Omdat een wedstrijd niet gespeeld kan worden zonder doelen, heeftlynx Sport enkele innovatieve modellen ontworpen! Kies onder andere voor de QuickFire 4 x 1,5 m! Dit doel is gemakkelijk te vervoeren, rapide en praktisch te monteren. Het is perfect voor gebruik op natuurlijke of synthetische voetbalvelden en in sportscholen.

Ten slotte, voor het personeel en de wisselspelers, rust het merk de velden van uw club uit met touch shelters ! Deze zijn uitgerust met een structure in geanodiseerd aluminium met hoge weerstand! Ze zijn ook uitgerust metpolycarbonaat achter- en zijpanelen! Goed nieuws, op onze website worden deze modellen momenteel aangeboden tegen lage prijzen!