Alle voetbaluitrusting gewijd aan de spelers

Trakteer uzelf op materiaal tegen een onklopbare prijs door te investeren in producten van Trembley, McDavid, Nike, Adidas, Uhlsport en vele anderenautres! Er is iets voor alle leeftijden in zowel mannen- als vrouwenstijlen. Of u nu op zoek bent naar een bal, een stuk bagage, voetbalbescherming, voeding of trainingsmateriaal, wij zijn er zeker van dat u zult vinden wat u zoekt!

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Kies voor je voetbaltraining een uitrusting van hoge kwaliteit om je prestaties op het veld te booster! Sportisgood helpt je de juiste uitrusting voor jouw behoeften te kiezen zodat je altijd aan de top staat.

Topklasse voetballen: De beste merken voor de beste prijs!

Het isduidelijk dat je niet kunt voetballen zonder bal, maar ook niet zomaar een bal. De keuze van debal is cruciaal voor een comfortabel spel en betere prestaties . Wat is een betere manier om je spel te verbeteren dan te spelen met kwaliteitsvoetballen? Sterke, duurzame en duurzame ballen van Nike, Adidas en Uhlsport staan tot uw beschikking voor een efficiënte training. Ze zijn ook verkrijgbaar met de logo's van uw favoriete clubs voetballen (Chelsea,Ac Milan, enz.).

Doeltreffende trainingsaccessoires

Voor een geslaagde training zijn verschillende accessoires onmisbaar voor u en uw club:

Markers : verkrijgbaar in verschillende vormen, met deze kleine, felgekleurde accessoires kunt u zich tijdens een oefening situeren.

Kegels: net als de markers kunt u hiermee uw plaats bepalen, maar ook een parcours uitzetten.

Grenslinten: worden gebruikt om de ruimte voor een oefening af te bakenen.

Mijlpalen: verticaal of horizontaal geplaatst, kunnen voor verschillende oefeningen worden gebruikt.

Spierversterking en reflexwerk voor voetbal

Er zijn vele manieren om de spieren van het lichaam te versterken. De apparaten variëren naargelang de beoogde gebieden. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor medicijnen ball. Het heeft een handvat aan beide zijden en stelt u in staat verschillende versterkende oefeningen te doen. Voor de handen en onderarmen kunt u kiezen voor een handgreep. Deze is gemakkelijk in gebruik en is perfect voor keepers. Je kunt ook kiezen voor een elastiek met een handvat waarmee je verschillende oefeningen voor zowel het boven- als onderlichaam kunt doen.

Om aan je reflexen te werken, kun je investeren in zaken als harnassen en weerstandstrainers. U kunt ook kiezen voor een verzwaard vest, gemaakt van zacht aanvoelend materiaal voor maximaal comfort. Hiermee kunt u oefenen met extra gewicht, met als doel de snelheid, de explosiviteit en het reactievermogen van de onderste ledematen te verhogen.

Opslag en bagage (rugzakken, sporttassen, schoenentassen enz.)

Om het vervoer en de opslag van uw uitrusting te vergemakkelijken, hebt u verschillende keuzes:

Flessenhouders: die meerdere flessen tegelijk kunnen bevatten en een handvat hebben om ze gemakkelijk te kunnen dragen.

Ballontassen: gemaakt van net of buis, hiermee kunt u gemakkelijk meerdere ballen vervoeren. Ze zijn sterk, slijtvast en duurzaam.

Om meerdere soorten materiaal mee te nemen, kunt u kiezen voor de opbergbox: zeer ruim, in deze box met handvat kunt u alle soorten materiaal opbergen en meenemen.

U kunt ook kiezen voor meer opbergruimte door te investeren in karren of een opbergkast met multidirectionele wielen. Deze zijn gemakkelijk te verplaatsen en kunnen veel spullen bevatten (ballen, markers, enz.).

U kunt echter altijd kiezen voor traditionele middelen zoals sporttassen en rugzakken: met handvatten en gevoerde riemen kunt u alle soorten materiaal gemakkelijk meenemen.

Alle bescherming voor voetbal tegen onklopbare prijzen

Omdat voetbal een contactsport is, is het noodzakelijk om basisverzorgings- en onderhoudsproducten mee te nemen naar al uw wedstrijden. Massagegels en handdoeken met pijnstillers zijn beschikbaar om pijnlijke spieren te verlichten. Producten van premier zoals bandages, alcoholflesjes en watten zijn ook essentieel voor de behandeling van wonden.

U kunt geblesseerde of pijnlijke spieren ook behandelen metsteunzolen. Knie-, been- en enkelbandages bieden niet alleen maximale bescherming, maar zijn ook zeer effectief om de genezing van herstellende gewrichten te versnellen. Door hun uitstekende spierondersteuning trekken ze de spieren perfect samen en zorgen ze voor een betere bloedcirculatie voor herstel rapide en betere prestaties.

Maar voorkomen is beter dan genezen, dus bieden wij u sterke, duurzame en comfortabele scheenbeschermers.

Gemaakt van materialen van topkwaliteit, zijn deze producten zorgvuldig ontworpen door de experts vanNike, McDavid, Adidas enautres om slijtage te weerstaan en zo lang mogelijk mee te gaan.

Er zijn ook specifieke accessoires voor voetbalscheidsrechters verkrijgbaar.

Vankleding tot boxen, deze materialen zorgen ervoor dat het scheidsrechteren goed verloopt. Gemaakt van zachte, functionele en lichte stof, bieden deze shirts en shorts comfort en mobiliteit. Accessoires zoals fluitjes, horloges, grensvlaggen en autres staan tot uw beschikking zodat u de functie van ">scheidsrechter ten volle kunt uitoefenen.