Apparatuur voor Training

running is een discipline die een goede fysieke voorbereiding vereist, vooral als het doel is om aan wedstrijden deel te nemen. Er is dan veel materiaal nodig: elliptische fiets, hometrainer, loopband... zoek aangepast trainingsmateriaal en blijf in alle omstandigheden in vorm!

Meer filters
Robuuste en betrouwbare uitrusting voor de hardloper running

Het spreekt vanzelf dat een goede training de prestaties van hardlopers aanzienlijk kan verbeteren. Daarom biedenwereldberoemde merken als Best Fitness, Care Fitness, Body Solidhoogwaardige trainingsapparatuur aan.Elliptical, hometrainer, loopband, ontdek op onze site het materiaal dat bij u past tegen een onklopbare prijs.

Apparatuur voor alle lopers Thuis trainen, niets dan voordelen

Na een lange periode van inactiviteit is het tijd om na te denken over een zachte terugkeer naar de sport. Het is niet nodig om naar de sportschool te gaan of buiten te gaan hardlopen! In plaats daarvan kunt u beter thuis trainen. Dit is de beste manier om gezond te blijven en uw cardiovasculaire systeem te verbeteren. En als je zweet, spoel je de gifstoffen in je lichaam weg. Als je een fervent hardloper bent running, zal regelmatig thuis trainen een positieve invloed hebben op je prestaties. Maar onze trainingsmaterialen zijn niet alleen voor hardlopers, ze zijn ook geschikt voor alle sporters. Mannen, vrouwen of kinderen, er is voor elk wat wils. Vind zosnel mogelijk het toestel van uw dromen tegen een onklopbare prijs.

Elliptical of hometrainer?

Wilt u uw cardiovasculaire capaciteiten ontwikkelen en uw spiermassa versterken? Zonder de deur uit te hoeven? Dan hebtu fitnessapparaten nodig zoals de elliptische of hometrainer. Deze zijn perfect voor uw cardiosessies en als u een vrouw bent, helpen ze u bij het afslanken van uw figuur. Vraagt u zich af wat het verschil is tussen deze twee toestellen? Door de voorkeur te geven aan de staande positie belast de elliptische fiets de spieren van het lichaam en meer bepaald die van de armen. Door de voorkeur te geven aan de zitpositie is de home bike meer geschikt voor mensen met een beperkte mobiliteit die rustige oefeningen willen doen.

Weet u niet zeker welk model u moet kiezen? Als u op zoek bent naareen elliptische trainer, dan is de BFE1 trainer van Best Fitness iets voor u! Zijn comfortabele toegang maakt hem effectief voor low-stress workouts op Fitness. Hij is ideaal voor de gewrichten en maakt een cardio-vasculaire en spiertraining van zeer hoge kwaliteit mogelijk. Het heeft een steunbalk met geïntegreerde hartslagsensoren. Gun uzelf deze betrouwbare en duurzame machine voor een speciale prijs .

Op cas o& ugrave; gebruikt u liever een hometrainer, dan suggereren wij de Alpha IIIvan Care Fitness. Deze is perfect voor regelmatig gebruik en beschikt over handmatige weerstandsinstelling en een multifunctionele console met hartslagsensoren. Bovendien heeft hij een LCD-display met 12 functies dat bijvoorbeeld de afgelegde afstand durant per sessie weergeeft, uw hartslag in Beats Per Minute (BPM) en de Recovery-functie om het tempo te verlagen en actief te herstellen. Koop dus deze zeer complete fiets voor een gereduceerde prijs.

Welke loopband moet ik kiezen?

Op elk moment van de dag en ongeacht de weersomstandigheden buiten, kunt u altijd uw pas verbeteren met een loopband. De loopband is ultra-handig en je kunt hem gemakkelijk verplaatsen, want sommige modellen zijn opvouwbaar. Geen inspiratie? Geen probleem, wij geven je het beste advies, bijvoorbeeld de Endurance T50 loopband van BODY SOLID. Hij is heel gemakkelijk te gebruiken en heeft een console die de verstreken tijd, afgelegde afstand, snelheid, hartslag en verbrande calorieën weergeeft, waardoor hij ideaal is voor mensen in revalidatie en senioren. Gun uzelf dit voordeligeapparaat en herwin geleidelijk aan uw endurance.

Bent u op zoek naar kwalitatieve trainingsapparatuur? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Door onze website te bezoeken, krijgt u snel toegang tot zeer betrouwbare en geavanceerde toestellen. Voor elke aankoop kunnen wij u de levering garanderen rapide.