Beschermers

running is een discipline die specifieke uitrusting vereist voor een veilige beoefening. Ontdek shorts beschermkussens, kniebeschermers, elleboogbeschermers, beschermhoezen, voetbeschermers, enkelbeschermers, schouderbeschermers of zelfs steunbanden... en leef je passie ten volle zonder je zorgen te maken over blessures!

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren
Hoogwaardige producten voor hardlopen running

Hardloopliefhebbers op running hebben de best mogelijke bescherming nodig om comfortabel te kunnen blijven hardlopen. Daarom hebben merken als Epitact, Blindsave, Thuasne, McDavid, Nike, Hummel, Hyperice en Zamst betrouwbare producten voor hen ontworpen om zich tegen blessures te beschermen. In een paar klikken hebt u toegang tot deze hoogwaardige producten tegen een onklopbare prijs.

Uitrusting voor alle sporters Volledige bescherming voor het hardlopen

Een sporter, amateur of professional, kan ooit een blessure oplopen tijdens het hardlopen. Als dit bij u het geval is, is het heel belangrijk dat u zich op de juiste manier beschermtges wanneer u van plan bent de fysieke activiteit te hervatten. Hetzelfde geldt als u er op de dag van de wedstrijd niet aan toe bent. Ja, voorkomen is beter dan genezen!

Op onze website vindt u niet alleen beschermende kleding voor running, maar ook voor alle soorten sporten. Mannen, vrouwen, kinderen, iedereen kan er de beste bescherming vinden tegen een onklopbare prijs.

Welke bescherming voor het onderlichaam?

Heeft u onlangs uw enkel geblesseerd? Ook al denkt u dat uw blessure volledig genezen is, neem geen enkel risico. Trek eerst enkellaarzen aan voordat u naar het veld of de piste gaat ! Weet je niet welke je moet kopen? Je kunt een van de volgende modellen kiezen: de versterkte enkelbandage van Thuasne, die ideaal is voor de terugkeer naar elke sport na verstuikingen en trauma's, of de ERGOstrap van Epitact met zijn gepatenteerde technologieën waarmee je je enkel kunt vastzetten zonder je bewegingen te belemmeren. Deze producten zijn verkrijgbaar op onze website tegen een gereduceerde prijs.

Wilt u uw dijbeen of billen beschermen? Kies dan voor shorts. Ze zijn voorzien van verstevigingen of vulling aan de zijkanten en achterkant om pijn en autres kneuzingen te voorkomen die door schokken kunnen ontstaan. Heeft u geen ideeën? Het model Pro+ van Blindsave moet volstaan.

Bij elke sport is de kwaliteit van je ondersteuning cruciaal om blessures te voorkomen. Daarvoor heb je een voetbeschermer nodig! Als u geen inspiratie hebt, is de door Epitact ontwikkelde Hallux Valgus slechts een voorbeeldautres.

Als u een paar weken geleden een knieblessure hebt gehad, kunt u het beste een kniebrace gebruiken voor extra voorzorgsmaatregelen. Wilt u dat wij u begeleiden bij uw keuze? Onder onze beschikbare modellen kunt u bijvoorbeeld kiezen voor deElite Advanced van McDavid. Deze biedt een uitstekende stabiliteit en een versterkte bescherming dankzij de twee zijsteunen. Bovendien profiteert u van optimale steun en comfort dankzij een dubbele omslag rond de knieschijf. Wij stellen u ook de door Hummel ontwikkelde compressiekniebrace met lange mouwen of de compressiekniebrace van Hyperice voor. Deze laatste is ontworpen om kniepijn en ontstekingen als gevolg van verrekkingen of scheuren te behandelen of te voorkomen. Hij biedt optimale compressie met behoud van een comfortabele pasvorm.

Welke bescherming voor het bovenlichaam is nodig?

Bij sommige sporten zoals basketbal of handbal wordt het bovenlichaam, zoals schouders en ellebogen, zwaarder belast. Om deze specifieke gebieden effectief te beschermen, heb je schouder- en elleboogbeschermers nodig. Kies voor het eerste de rechte compressie schouderbeschermer ontwikkeld door Hyperice! Voor elleboogbeschermers raden we de elleboog 2.0 van Nike aan.

En als u basketballer bent en onlangs uw elleboog geblesseerd hebt, moet u deze beschermen met een armbeschermer. Kies het model van Blindsave. De sleeve is voorzien van BAT-technologie, die een perfecte pasvorm en een hoog comfortniveau biedt, wat erg belangrijk is voor alle basketballers.

Voor een optimale bescherming van uw gewrichten zijn ten slotte de steunbanden onmisbaar. Door onze site te bezoeken, kunt u deze beschermende materialen tegen promotieprijzen aanschaffen.