Bagage

Profiteer van promoties om uw uitrusting voor running, trail, wandelen en trekking aan te vullen! Tassen en bagage ontwikkeld door de grote namen in het veld zoals The North Face, Columbia, Camelbak, Mizuno en Asics staan tot uw beschikking tegen onklopbare prijzen.

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Welk type tassen kiest u voor alle activiteiten outdoor?

Runningtrail , trekking en wandelen... al deze activiteiten outdoor vereisen verschillende accessoires om maximaal comfort en prestaties te garanderen. Om liefhebbers vanhardlopen en wandelen gelukkig te maken, hebben toonaangevende ontwerpers van uitrusting zoalsOm liefhebbers van hardlopen en wandelen gelukkig te maken, hebben toonaangevende uitrustingsontwerpers zoals The Noth Face, Columbia, ,CamelbakMizuno en Asics verschillende soorten tassen en bagage ontwikkeld die geschikt zijn voor zowel korte als lange tochten .Sportisgood heeft een grote selectie van hoge kwaliteit tassen en bagage tegen lage prijzen.

Lichtgewicht tassen en bagage voor hardlopers en trackers

Smartphone, audioapparaat, sleutels of autres accessoires... je kunt het essentiële meenemen tijdens al je runs in de stad of in de wildernis, ongeacht de afstand, dankzij onze heuptassen voor hardlopersrunning en trail. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor de serie Columbia Tandem Trail, die gemaakt is van lichtgewicht materialen . Hij wordt op zijn plaats gehouden met een verstelbare heupgordel en heeft een gewatteerd, ademend rugpand voor optimaal draagcomfort. Dankzij meerdere zakken op zipp kunt u al uw spullen netjes opbergen. Je kunt ookautres modellen kopen zoals de Columbia Lightweight Packable, Columbia zigzag, Columbia Lightweight, Columbia popo, Asics pouch m, The NothFace City Voyager, Urban Classic Outdoor en adidas Sport Casual voor dames tegen speciale prijzen.

Je zult ook dol zijn op de hydratatietassen om je koel te houden op al je langeafstandsruns. Wij bevelen vooral de Camelbak Octane 10L aan. Deze rugzak heeft een hoofdtank van 10 liter en een extra 2 liter op cas o& ugrave. Hij heeft ook vakken en bevestigingen om andere soorten uitrusting, zoalstrekkingstokken, op te bergen . autres De gevoerde en zeer functionele schouderbanden maken het dragen in elke situatie gemakkelijk. U kunt ook kiezen tussen verschillende autres goedkope modellen zoals Camelbak Octane XCT 7L, Camelbak Ultra 10L, Camelbak Fourteener, Camelbak Octane 16L. Al deze kenmerken maken ze geschikt voorwandel- en trektochten. Ze hebben reflecterende details op de rug voor een betere zichtbaarheid tijdens nachtelijke activiteiten.

Tassen voor trekking en hiking

Voor langere avonturen in de wildernis kiest u modellen die ruimer zijn en beter passen bij de uitrusting die u nodig hebt. Wij bieden verschillende soorten tassen aan, afhankelijk van hoeveel ruimte u wilt hebben.

Rugzakken

Wij presenteren de gloednieuwe Columbia Tandem Trail tassen met bovensluiting. Deze lichte, ruime rugzakken hebben interne en externe zakken voor accessoires en waterflessen en bevestigingen voor trekkingstokken. Met verstelbare riemen van ademende stof met interne vulling zorgen ze voor een gemakkelijk en comfortabelvervoer van alle soorten uitrusting. autres nieuwe modellen zoals Columbia Convey 25L Rolltop en Columbia Tandem Trail 16L zijn ook verkrijgbaar tegen scherpe prijzen. U kunt ook profiteren van grote kortingen door te kiezen voor de rugzakken The North Face Borealis, damesrugzakken The North Face Electra, The North face Cryptic, Asics Sport en nog veel meerautres.

Sporttassen

Voor langere reizen trakteer je jezelf op reistassen met een groter volume. Met vaste ingenaaide handgrepen en verstelbare schouderbanden kunnen deze stevige tassen een groot aantal benodigdheden voor al uw bos- en bergavonturen bevatten. We voeren een promotie op Mizuno karate en Asics Essentials foldaway.

Fietstassen, handtassen en sporttassen

Voor korte uitstapjes en dagelijkse oefeningen kunt u kiezen voor kleine tassen waarin een paar middelgrote en kleine spullen passen die onmisbaar zijn voor al uw oefeningen. De meeste van deze tassen zijnlicht en gemakkelijk te dragen en hebben reflecterende details voor een betere zichtbaarheid tijdens nachtelijke activiteiten.

Tassen van hoge kwaliteit voor extreme omstandigheden

Ontworpen voor praktisch gebruik outdoor, moeten deze tassen en bagage geschikt zijn voor alle waarschijnlijke omstandigheden in de buitenlucht. De ontwerpers hebben daarom het beste textiel op de markt geselecteerd om een uitstekende slijt- en weerbestendigheid te garanderen , zodateen maximale duurzaamheid wordt gewaarborgd. Ze zijn dan ookgemakkelijk teonderhouden en geschikt voor alle soorten wasbeurten.