Al het apparatuur voor hardlopen

Zoals elke zichzelf respecterende sportactiviteit vereist de beoefening van running een adequate uitrusting. Accessoires, elektronica, trainingsmateriaal, bescherming, bagage... vind op onze site alle elementen om deze sport in de beste omstandigheden te beoefenen.

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Geweldige uitrusting voor alle sportliefhebbers running

Wilt u running beoefenen? Een specifieke uitrusting is onontbeerlijk om u in alle omstandigheden te helpen presteren. Te beginnen met de accessoires ! Wij stellen u verschillende soorten aangepaste producten voor die zeer nuttig zullen zijn op het veld.

De perfecte accessoires voor hardlopers aan de beste prijzen

Waterflessen voor een goede hydratatie

Durant Bij warm weer zijnbidons een must. Aangezien deze sport bestaat uit het lopen van verschillende afstanden, zult u veel zweten. En dat betekent onvermijdelijk uitdroging. Als u de onaangename gevolgen van uitdroging wilt vermijden, moet u regelmatig hydrateren. Met deze lichte en handige bidons heeft u altijd iets te drinken.salt Op cas o& ugrave; wilt u uw drank lang vers houden, kies dan voor de isothermische modellen . Om u in staat te stellen te drinken zonder te hoeven stoppen, hebben de ontwerpers ervoor gezorgd dat de doppen nog steeds praktisch in gebruik zijn.

Riemen voor het gemak

Om deze kostbare vloeistoffen te dragen, mag u niet vergeten om geschikte riemen te dragen. Deze riemen worden ook gebruikt om allerlei nuttige voorwerpen mee te nemen, zoals je smartphone of energierepen. De riemen zijn ontworpen om uw spullen droog te houden, zelfs in de regen. Ze zijn grotendeels gemaakt van neopreen, een synthetische stof die bestand is tegen vocht. Ze zijn ook verstelbaar voor een goede pasvorm. Deze kwaliteitsriemen zijn verkrijgbaar tegenonklopbare prijzen!

Wandelstokken voor extra stabiliteit

Een ander zeer praktisch accessoire dat u een serieuze helpende hand biedt op de weg naar boven en naar beneden zijn wandelstokken. Ultra-ze zijn gemaakt van lichte materialen zoals aluminium en carbon. De experts hebben ze voorzien vanschuim- of kurkgrepen voormaximale transpiratieafvoer , zodat u comfortabel vooruit kunt.En om u een goede grip opdeze handvatten te geven, zijn de riemen gemaakt van anti-ademhalingsstof en kunnen ze worden aangepast aan uw behoeften. Voor een perfecte grip op de grond kunnen de stokken ten slotte worden voorzien vanwolfraamtips. Gun uzelf deze benodigdheden tegen de beste prijs!

En hoe zit het met beschermers voor running?

Heb je onlangs een probleempje gehad met je enkel en wil je het zekere voor het onzekere nemen? Je hebtenkelbracesnodig om met een gerust hart te kunnen hardlopen! Door de juiste hoeveelheid steun/compressie te bieden, zorgen ze voor optimale ondersteuning bij elke stap. Gemaakt vaninnovatieve materialen, verminderen ze het risico op herhaling aanzienlijk . Dankzijhet anatomische ontwerp voel je geen ongemak tijdens het dragen . Aarzel nietom onze verschillende voordeligemodellen te bekijken!

Kleine elektronische gadgets die het verschil maken

Omdat hardlopen in de wildernis een uitstekende oriëntatie vereist, heb jehorloges GPS nodig omje te helpen in de juiste richting te blijven bewegen. Naast route-informatie hebben deze horloges veel nuttige indicatoren autres. Barometrische hoogtemeter,versnellingsmeter, hartslagmeter,stopwatch... je hebt alles wat je nodig hebt om je loop efficiënt te beheren en je inspanningen te optimaliseren naargelang de situatie .

Een rugzak voor het essentiële

Als je een lang weekend gaat hardlopen, is een rugzak onmisbaar om je persoonlijke spullen en autres accessoires mee te nemen. Onze rugzakken zijn gemaakt van lichte, maar zeer slijtvaste stof omu comfortabel tehouden .De vulling op de rug biedt echt comfort. Ze zijn uitgerust met zakken om uw waterflessen te dragen. Trakteer uzelf op een rugzak van topkwaliteit voor eenonklopbare prijs!

Trainingsmateriaal om klaar te zijn voor de grote dag

Als volwaardige activiteit vereist running een goede fysieke voorbereiding. Wil je trainen zonder je huis te verlaten? Dan heeft u de juiste uitrusting nodig, zoals een loopband. Onze producten zijn zo ontworpen dat u toegang hebt tot verschillende oefenmodi en in uw eigen tempo vooruitgang kunt boeken. Door prestaties en functionaliteit te combineren , geven al onze modellen u de best mogelijke training .