Ontdek Sneakers van de grootste merken voor volwassenen en kinderen

Het is mogelijk om een sport te beoefenen en toch stijlvol te zijn in het dagelijks leven. U hoeft alleen maar sneakers te dragen om dit te beseffen! Adidas Asics , New Balance, Puma, Reebok, Buffalo, Saucony, Hummel... zoveel referenties tot uw beschikking om praktisch en esthetisch te combineren!

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Sneakerswanneer sport en mode één worden

Voor sportactiviteiten of gewoon voor dagelijks gebruik, vind hier een rijke collectie sneakers om in alle omstandigheden stijlvol voor de dag te komen! U vindt zeker het perfecte paar van de topmerken.

Een beetje geschiedenis

Je moet teruggaan tot 1868... ja, dat was niet gisteren... om de eerste sportschoenen te vinden! Ze werden destijds geproduceerd door Candde Manufacturing en kregen de naam " sneakers ". To sneak betekent geruisloos sluipen, en deze schoenen waren uitgerust met rubberen zolen die het mogelijk maakten zich geruisloos te verplaatsen. Maar pas in 1917 zag de eerste aan sport gewijde sneakers het levenslicht. Dit was de Chuck Taylor All Star van het bedrijf Converse. Ze begonnen een ware rage te genereren en werden populair vanaf 1980. De oorzaak? De opkomst van hiphop en streetwear waar rappers en dansers de stijl van basketballers overnamen. Ze symboliseerden een gevoel van verbondenheid met de straatcultuur en hadden veel succes bij een steeds groter publiek.

Een echt modeverschijnsel

Vandaag zijn deze schoenen de "schoenen" geworden om te dragen. Je hebt waarschijnlijk gemerkt dat ze elk seizoen alomtegenwoordig zijn! In 2016 explodeerde de verkoop op France met 67 miljoen verkochte paren. Het moet gezegd worden dat ze, naast een aantrekkelijk ontwerp, het voordeel hebben dat ze verschillende kledingstijlen aankunnen, zowel casual als formeel. Je kunt ze bijvoorbeeld dragen met slim-fit jeans en een bomber. Maar u kunt ze ook gemakkelijk combineren met een driedelig pak! Om ze perfect te laten passen bij je look, moet je de juiste kleuren kiezen! Witsneakers staat bekend om zijn neutraliteit. Bovendien zijn ze gemakkelijker te combineren met de meeste outfits. Zwart en bruin zijn geschikt voor een meer formele stijl. Donkere kleuren zijn over het algemeen geschikt voor de winter. Aarzel daarentegen niet om in de zomer felle of zelfs flitsende kleuren te kiezen. Gebruik dezelfde techniek bij het kiezen van materialen! Kies voor gympenin wol ofin fluweel durant in koelere periodes, want die houden de warmte goed binnen. Canvas en katoen zijn perfect voor het zomerseizoen. Wilt u stevigheid en soepelheid combineren, kies dan voor leren modellen. Overtuigd? Koop dan het paar dat u wilt voor een onklopbare prijs!

sneakers voor sport

Voordat ze een modeaccessoire werden, werden deze schoenen ontworpen om te sporten oporigine. Als je van hardlopen houdt, is sneakers de juiste schoen voor jou! De experts hebben ze uitgerust met een doeltreffenddempingssysteem voor comfort, en dankzij de dunne zolen kunt u uw kuiten en dijen slanker maken. Kortom, u kunt lange uren hardlopen terwijl u geniet van zowel stabiliteit als flexibiliteit. Asics Ga voor meer informatie naar Adidas, Reebok... u vindt er wat u zoekt bij de bekendste merken tegen zeer scherpe prijzen !

Trainers die uw dagelijks leven verbeteren

Zeer modieus, de sneakers zijn tegenwoordig bedoeld om in het dagelijks leven te gebruiken. U wilt ze dragen, maar u aarzelt bij de keuze van de modellen? Geen paniek! Allereerst zijn er de essentiële Stan Smith en Superstar van Adidas Originals! Ontworpen oporigine voor sport, tennis voor de premier en basketbal voor de laatste, zijn deze sterren van de jaren 80 geactualiseerd. Ze hebben een moderner look en zijn bedoeld om trendy te zijn, tot groot genoegen van de fans van klassieke schoenen. Maar Adidas is niet de enige met deze nostalgie naar het verleden. Inderdaad, zijn concurrenten Reebok en New Balance zijn ook in beweging! De eerste heeft de Club C85, ook een knipoog naar de jaren 80! Dit model is opnieuw bekeken en heeft de karakteristieke kenmerken van zijn illustere voorgangers behouden, namelijk elegantie en soberheid. In dezelfde geest geeft New Balance zijn NB 997 een frisse look. Als u een retro-type bent, is running het paar voor u! Tot slot, bij cas où deze schoenen zouden u niet inspireren, stelt Puma u de RS-X voor! U zult de verbeterde versie van zijn beroemde RS-systeem (Running System) waarderen, dat perfect is aangepast aan de straat.